Hírek - IKT hírek röviden

Mi kerül a legújabb LG okostévébe?

Megszokhattuk, hogy az LG az utóbbi időszakban évről évre jelentkezik valami olyan újítással, amely megkülönböztetheti közép-felső és felsőkategóriás modelljeit a vetélytársak tévéitől.

A cég vezette be a borderless dizájnvonalat, a passzív-polarizációs 3D megjelenítést, a mozgásalapú vezérlésen alapuló távirányítókat, élen járt és jár a különféle okostévérendszerek ki- és továbbfejlesztésében, hogy csak néhány példát említsünk.

Mi kerül a legújabb LG okostévébe?

Korábban a vállalat munkatársaitól kapott információk azt sejtették, hogy az új, felsőbb kategóriás készülékekbe is jó pár újítás került. Többek között beépített kameráról, hangvezérlésről, átszabott smart rendszerről szóltak a hírek, sőt azt is pletykálták, hogy hagyományos távvezérlők helyett 2013-tól már csak az exkluzív, mozgásalapú vezérlésre építő Magic Remote távirányítók kerülnek a termékek mellé a dobozba.

Nos, mindez igaznak bizonyult, legalábbis az LA860V sorozat esetében, úgyhogy érdemesnek tűnt kipróbálni egy ilyen modellt. Az elmúlt tíz évben az LG a globális és a hazai tévépiacon is stabilizálta helyét a második pozícióban.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: