Hírek - IKT hírek röviden

Mit tudnak az Acer új monitorai?

Az Acer három új asztali monitor piacra dobásával szeretne felzárkózni a vetélytársakhoz, és erre minden esélyük megvan a technikai paramétereket elnézve – nagy képátló, nagy felbontás, széles betekintési szöget kínáló panelek.

Az újdonságok sorában az első a 27"-es T272HL utódja, a T272HUL .

 

Mit tudnak az Acer új monitorai?

Ennél a típusnál a 2540x1440 pixeles WQHD felbontásra szavaztak, ami mellé 1,07 milliárd színmegjelenítés, 5 ezredmásodperces válaszidő, bónuszként pedig tízujjas érintős kezelés is jár. Emellett megtalálható lesz benne az USB 3.0-s elosztó, bemenetek terén pedig DVI, HDMI és VGA hármasból gazdálkodhatunk.

Külsejét és kialakítását tekintve is a Windows 8-as, pontosabban érintős kezeléshez optimalizálták a megjelenítőt: az aszimmetrikus kitámasztós megoldás 30-80 fokos dönthetőséget kínál. Az Acer tajvani weboldala a technikai paraméterek között megemlíti még az integrált Full HD webkamerát és a mikrofont, valamint DisplayPort bemenetet is, ám ezek a renderelt képeken egyelőre nem látszanak, de az árát (lásd lent) elnézve sanszos, hogy ezek nem maradnak ki belőle.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: