Hírek - IKT hírek röviden

Leégett a Galaxy S4

Nincs is annál rosszabb, mint amikor sok-sok pénzért megvásároljuk álmaink okostelefonját, és az némi használatot követően egyszer csak kigyullad, vagy felrobban.

Az elmúlt hónapokban nem is egy ilyen esetről hallhattunk, és a gyártók általában egy legyintéssel elintézik a történteket, mondván, hogy az ilyen és hasonló esetekben szinte minden alkalommal a gyatra minőségű és persze nem eredeti kiegészítők tehetők felelőssé.

Leégett a Galaxy S4

A legfrissebb ilyen sztori Pakisztánból érkezett: emberünk egyik alkalommal fogta hőn szeretett Samsung Galaxy S4-esét és ahogy mindig is szokta, rádugta a töltőre. Ekkor a készülék microUSB-portja hirtelen "felgyulladt".

Emberünk elmondása szerint mind a telefon akkumulátora, mind pedig a hálózati töltő eredeti Samsung gyártmány, ráadásul ez már a második ilyen eset. A közelmúltban Hongkongban okozott lakástüzet egy túlhevült Samsung Galaxy S4, melyhez állítólag ugyancsak eredeti kiegészítőket használt a tulaja, illetve Svájcból is érkezett egy hír, miszerint egy fiatal hölgy zsebében egyszer csak felrobbant és kigyulladt egy Samsung Galaxy S III. Kíváncsiak lennénk egyébként, hogy egy alapos hatósági vizsgálat vajon milyen következtetésre jutna ezen furcsa történetek kapcsán.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: