Hírek - IKT hírek röviden

A Windows 8.1-el együtt jön a Windows Server 2012 R2

A gyártó tájékoztatása szerint a "jogosult ügyfelek" számára október 18-án, tehát a Windows 8.1 megjelenésének napján lesz elérhető a Windows Server 2012 R2 és a System Center 2012 R2 is, valamint ugyanakkor frissül új képességekkel a Windows Intune.

A Windows 8.1-el együtt jön a Windows Server 2012 R2

Amint azt Budai Péter, a Microsoft Magyarország üzletágvezetője a HWSW-nek elmondta, a "jogosult felhasználók" jelen esetben azokat jelenti, akik rendelkeznek mennyiségi licencszerződéssel, ők október 18-án tölthetik le az új Windows Server és a System Center a Volume Licensing Service Centerből. Az MSDN- és TechNet-előfizetéssel rendelkező felhasználók is ugyanekkor férhetnek hozzá a szoftverekhez.

Azok az ügyfelek, amelyek nem rendelkeznek mennyiségi licencszerződéssel, MSDN- vagy TechNet-előfizetéssel, csak novembertől juthatnak hozzá a termékekhez, ekkor kerülnek fel ugyanis a Microsoft hivatalos árlistájára. A System Center 2012 R2 esetében árváltozásról nem tudni, a Windows Server2012 R2 esetében azonban drágulás lesz: a Datacenter verzió több mint negyedével kerül majd többe mint a Windows Server 2012 esetében.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: