Hírek - IKT hírek röviden

Ez a legjobb videós fényképeződép

Az EISA ítészei szerint jelenleg a Panasonic Lumix DMC-GH3 kínálja a legjobb videó minőséget az összes kombinált álló- és mozgókép kamera közül ebben az ár szegmensben, de tulajdonképpen néhány magasabb kategóriában is.

Teljesen manuális és tökéletes automatikus videorögzítést kínál, ami ideálissá teszi a kültéri forgatásra csakúgy, mint általános belső helyszínekre.

Ez a legjobb videós fényképeződép

Éppen ezért a készülék simán besöpörte magának a "European Photo-Video Camera 2013-2014" díjat. A Panasonic tavaly szeptemberben jelentette be, majd pedig decemberben dobta piacra a sokak által várva várt DMC-GH3-as tükör nélküli cserélhető objektíves digitális fényképezőgépet.

A rendkívül ellenálló magnézium váz jelent garanciát arra, hogy még erős porterhelés mellett, vagy akár szemerkélő esőben is minden minden probléma nélkül fotózhatunk a GH3-mal. A 133x93x82 milliméter méretű, illetve 550 gramm tömegű fényképezőgép gyakorlatilag minden földi jóval fel van vértezve - annyi gomb és egyéb kezelőszerv van rajta, hogy az összes funkció rendkívül könnyen és egyszerűen elérhető, már amennyiben már sikerült elsajátítanunk a készülék használatát.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: