Hírek - IKT hírek röviden

Vikingek történelmi tv sorozat indul a VIASAT3-on

A történelmet, illetve a vikingeket kedvelőkre szeptember második hetében szép napok fognak virradni, ugyanis a VIASAT3 akkor fogja bemutatni az idei év egyik sikersorozatát.

A VIASAT3 vásárolta meg a Vikingek (Vikings) című történelmi tévésorozatot, s a csatorna sokat nem is késlekedik a magyar premierrel, hiszen az Amerikában csak alig pár hónapja véget ért széria első szezonját már szeptember 13-án műsorra tűzi. Sőt, ha mindez nem lenne elég, akkor a rajongói két napra rá már az első évados finálénak is szemtanúi lehetnek, ugyanis a csatorna egy hétvégén leadja mind a kilenc eddigi epizódot, pénteken, szombaton és vasárnap három-három részt.

Amerikában az első szezon nagy sikerrel futott a History Channel műsorán, így nem volt meglepetés, hogy a csatorna hamar be is rendelte a második szezont, melynek forgatása már tart egy ideje. A Vikingek készítője egyébként nem mást, mint az a Michael Hirst, aki annak idején az Elizabeth megírásával tett szert hírnévre, s az elmúlt években két történelmi sorozatot is készített, a Tudorokat és a Camelotot.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.sg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: