Számítógépek - Okostelefonok

LG Optimus G teszt

Régóta vártuk már, hogy betoppanjon a szerkesztőségünkbe az LG Optimus G frissített kiadása, ami sokkal inkább önálló modell, mintsem egy ráncfelvarrás.

Az aprócskának nem mondható eszköz 5,5 inches, Full HD kijelzőt kapott, hamarosan a részletes tesztben a többi hardveres és szoftveres tulajdonságát is kivesézzük a gépnek, ez a bejegyzés azonban elsősorban a kamera képességeiről szól.

LG Optimus G teszt

Amikor bárkinek az ember odaad egy telefont, hogy nézegesse meg, szinte biztos lehet abban, hogy kettő percen belül az illető már teljesen érdektelen dolgokat fotózgat a szobában vele. A G Pro kapcsán mi is így tettünk, aztán az ember beletúr a kamera opcióiba és talál néhány érdekes menüpontot.

A kettős fotózás (az előlapi és a hátsó optikával egyszerre készül kép), a HDR, vagy az éjszakai mód mellett ugyanis kétféle panorámafotózás érhető el, a hagyományosnál az ember csak körbepördül és már készen is van, a VR panoráma azonban némi időt követel meg a felhasználótól. Elindítás után csak egy apró keretben látjuk az előttünk levő témát, de ha elkattintjuk a gépet, akkor bármerre foroghatunk.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: