Hírek - IKT hírek röviden

Tepsifonnal tér vissza az Alcatel

Hamarosan egy olcsó tepsifonnal próbálkozhat a vállalat.

A híres-hírhedt Eldar Murtazinnak köszönhetően nemrég lelepleződött a valószínűleg berlini IFA-kiállításon hivatalossá váló Alcatel One Touch Scribe Pro.

Tepsifonnal tér vissza az Alcatel

A készülék elvileg egy hónapon belül elsőként Hong Kongban kerülhet piacra, de könnyen elképzelhetőnek tűnik az európai forgalmazása is. A pletyka szerint kártyafüggetlenül 300 dollárért (~68 ezer forintért) a boltok polcaira kerülő tepsifon papíron nem tűnik rossznak: az ismeretlen felbontású – vélhetően 720p-s – érintőkijelzője 6 colos, a hátlapi kamerája 13,1 megapixeles, processzora négymagos és 1,5 gigahertzes, az akkuja pedig 3400 milliamperes.

A fotó alapján kapacitív ceruzával érkező, Dolby Digital Plus hangzásjavító rutinokkal előtelepített One Touch Scribe Pro további érdekessége, hogy beépített LED-ekkel rendelkező védőtok is elérhető lehet hozzá, sajnos ennek működése egyelőre nem tisztázott.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: