Hírek - IKT hírek röviden

Költséghatékony dokumentumkezelés

Legfrissebb MarketSpace jelentésében a neves kutatócég, az IDC, a menedzselt nyomtatás és dokumentumkezelés területén tevékenykedő beszállítók vizsgálata alapján a Xerox-ot nevezte meg a legátfogóbb MPS szolgáltatást nyújtó vállalatnak.

Az elemzés kiemeli, hogy a vállalat MPS megoldásaival jelentősen egyszerűsíthetőek a dokumentumkezeléssel összefüggő folyamatok, és ezzel párhuzamosan komoly költségcsökkenés érhető el.

Költséghatékony dokumentumkezelés

Mindehhez hozzájárul a Xerox által kifejlesztett ConnectKey megoldás is, amely lehetővé teszi többek között a felhő alapú dokumentumkezelést, az okostelefonról, vagy más hordozható eszközről történő, egyszerű mobil nyomtatást, és a költségek nyomon követését, korlátozását is. A rendszer előrelépést jelent a biztonságos és egyszerűsített dokumentumkezelés, illetve a mobilról való nyomtatás vállalati integrációjának irányába.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: