Hírek - IKT hírek röviden

Váltsa le az XP-t mihamarabb!

Redmond újból nyomatékosította a régi rendszer leváltásának szükségességét.

Az utóbbi hónapokban többek közt a Dell és HP döntéshozói is egyre elégedettebbek a közeljövőbeli eladási előrejelzéseikkel, bár ez nem a fantasztikus új termékeiknek köszönhető, hanem a Windows XP operációs rendszer 2014. április 8-án esedékes halálának.

Váltsa le az XP-t mihamarabb!

A kérdéses időponttól kezdve többé nem érkeznek frissítések a matuzsálemi kort megért operációs rendszerhez, így a vállalatok nem halaszthatják tovább az új számítógépek vásárlását. Természetesen a Microsoftnak is jót fog tenni a régi rendszer támogatásának eldobása, ám szép szavakkal nem mindig lehet eredményt elérni, így a redmondiak most nekiálltak ijesztegetni: a vállalat szerint jövő április után örökre nulladik napi sebezhetőségek lesznek a rendszerben.

Ezeket a profi hackerek úgy találhatják majd meg a legegyszerűbben, hogy megnézik a támogatott rendszerekhez kiadott frissítések változásait, kiderítik a foltozások okát, végül pedig letesztelik, hogy XP alatt kihasználhatóak-e a problémák. Nagyításhoz kattintson a képre.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: