Hírek - IKT hírek röviden

Jobb mint a Google-glass: okosszemüveg Ray Ban dizájnnal?

Felhasználóbarát, észrevétlenül viselhető kihívója akadt a Google-szemüvegnek.

Bár még a Google-szemüveg sem érhető el a nagyközönség számára, napról napra jelennek meg az újabb és újabb trónkövetelők.

 

Az izraeli származású Meron Gribetz missziója, hogy cégével, a Metával egy olyan kiterjesztett valóság alapú szemüveget gyártson, amivel a viselője nem úgy fest, mintha egy sci-fiből lépett volna elő. Ugyan az első prototípusról még minden elmondható, csak az nem, hogy diszkrét és észrevehetetlen, Martin Hasek formatervező alkalmazásától remélik, hogy a piacra kerülő példány egy szerethető, feltűnésmentesen viselhető darab lesz .

Azt akarjuk, hogy a szemüveg úgy nézzen ki, mint egy rendes Ray Ban, amit egyébként is hordanál." – foglalja össze Gribetz. Martin Hasek felvételével realitássá válhat a sztereografikus 3D képábrázolás beépítése is, aminek köszönhetően nem kell a felhasználónak a sarokba tekintgetnie, - mint ahogy azt a Google-szemüvegnál tenné.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: