IKT műhely - Facebook

A legkülönlegeseb Porsche 911 Carrera 4S: közösségi ötleteléssel

A Porsche Facebook oldala nemrég elérte a 5 millió like-ot, amit egy különleges, a rajongók által tervezett 911 Carrera modellel ünnepeltek meg.

Az ötmillió like-os kampány még februárban kezdődött, amikor a Porsche bejelentette, hogy a szép nagy kerek szám alkalmából egy különleges 911 Carrera 4S modellt építenek, méghozzá a facebookos rajongóik bevonásával.

A legkülönlegeseb Porsche 911 Carrera 4S: közösségi ötleteléssel

A lájkolók első feladata az autó színének kiválasztása volt, erre egy külön aloldalon lehetett szavazni, de már maga az erről szóló poszt is generált 15.000 kedvelést, valamint 1200 hozzászólást és megosztást. Ezután minden héten egy újabb részletre lehetett voksolni, a belső tér színétől a felnik típusáig.

Augusztus 2-re aztán le is gyártották az egyedi 911-es Carrerát, ami végül az Aquablue Metallic fényezést kapta – ami meglehetősen közel áll a Facebook kékjéhez is - , az oldalán pedig a 5M Porsche fans felirat látjató. Az autóról közzétett galériát 59 ezren lájkolták, és azóta az oldal borítóképén is a speciális modell látható.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: