Hírek - IKT hírek röviden

Magsabb fokozatban jön a Gran Turismo játék

A PlayStation idei felhozatalába magyar nyelvre fordítva érkezik a legendás autósverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo 6, valamint a Beyond: Two Souls thriller.

A PlayStation 3 platformra érkező GT6 a fejlesztőkj ígérete szerint új szintre emeli a valósághű játék élményét az újratervezett felhasználói felülettel, a lenyűgöző új pályákkal, az új versenyautókkal, a közösségi funkciókkal, valamint az okostelefon és tablet kompatibilitással.

Az eddig 70 millió példányban értékesített játéksorozat hatodik része várhatóan az ünnepekkor kerül forgalomba, további részletek itt találhatól róla. A Quantic Dream pszichológiai akcióthrillere, a Beyond: Two Souls egy fiatal lány történetét meséli el, aki születésétől fogva természetfeletti erővel rendelkezik.

A játékosok Jodie Holmes (Ellen Page) életének legmeghatározóbb momentumait élhetik át, és döntéseikkel befolyásolják az események menetét. A főhőst a paranormális tevékenységek vizsgálatával foglalkozó titokzatos kutató, Nathan Dawkins (William Dafoe) segíti, akit a szakmai kíváncsiság mellett érzelmi szálak is fűzik Jodie-hoz.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: