Hírek - IKT hírek röviden

Garmin Virb: vízálló HD akciókamera extrákkal

Az akciókamerák mostanság virágkorukat élik: ezek a parányi kis strapabíró készülékek villámgyorsan meghódították az extrém sportokat űzőket, így aztán ma már egyre több bringán, krosszmotoron, sílécen, illetve bukósisakon ott figyel egy-egy ilyen berendezés.

Garmin Virb: vízálló HD akciókamera extrákkal

A piacot jelenleg egyértelműen a GoPro uralja, most azonban a Garmin is letette a névjegyét az asztalra. A keresztségben Garmin Virb nevet kapott újdonság "lelke" egy 16 millió képpontot számláló CMOS képérzékelő, melynek révén remek sorozatfelvételek, time lapse videók, illetve Full HD felbontású mozgóképek rögzíthetők.

A készüléknek részét képezi továbbá egy 1,4 colos képátlójú nagyfelbontású kijelző, valamint egy 2000 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor, mely optimális esetben mintegy 3 órás működési időt tesz lehetővé. A strapabíró és vízálló (IPX7) kivitelű akciókamera ANT+ kompatibilis és létezik belőle egy Virb Elite nevezetű testvérmodell is, mely extraként Wi-Fi adatátvitelt és GPS-vevőt vonultat fel.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: