Hírek - IKT hírek röviden

testtartás javítás az új okoskütyüvel - LUMOback 3 testartás javító eszköz

A LUMO Body Tech bemutatta testhelyzetfigyelő készülékének legújabb generációját, mely kényelmesen viselhető, s folyamatosan okostelefonunkra küldi az összegyűjtött információkat.

A LUMOback 3 így segít abban, hogy egészségünk érdekében helyes testtartással éljük mindennapjainkat.

testtartás javítás az új okoskütyüvel - LUMOback 3 testartás javító eszköz

A Google-szemüveg bejelentésével új korszak vette kezdetét a hordható készülékek életében, hiszen azóta sorra jelennek meg az érdekesebbnél érdekesebb kütyük, melyeket testünk valamely részén viselhetünk. Ilyen eszköz a LUMO Body Tech által fejlesztett LUMOback testhelyzetfigyelő is, melynek immár harmadik generációja jelent meg a piacon a közelmúltban.

A LUMOback 3 nem csak kényelmesebben viselhető elődeinél a bőr légzését nem gátoló övnek köszönhetően, mellyel felvehetjük, de kisebb is azoknál, ráadásul hosszabb – 5-7 napon át tartó – üzemidővel bír. Az új antennával szerelt masina Bluetooth kapcsolat révén, a hozzá tartozó, sajnos egyelőre kizárólag iOS rendszerű kütyükre elérhető alkalmazás segítségével folyamatosan továbbítja okostelefonunkra a testhelyzetünkről összegyűjtött infókat.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: