Hírek - IKT hírek röviden

Megkezdődött az okostévé árháború

Minden jel erre mutat, hogy az Ultra High Definition tévék frontján is elkezdődött az árháború.

A kínai cégek egymás után dobálják piacra az olcsóbbnál-olcsóbb készülékeket, és erre az élvonalbeli gyártóknak is reagálniuk kell.

Megkezdődött az okostévé árháború

A Sony például bejelentette, hogy az X9 sorozatú modellek egyszerűsített, "butított" verziójával lép színre, és ezt az utat követi az LG is. Az LA9700 szériát vette alapul a dél-koreai vállalat az új, LA9650 család két modelljénél, egészen pontosan egy 65 és egy 55 hüvelykes darabnál.

Így ezek a termékek is biztosítják az Ultra High Definition, azaz 3840x2160 képpont felbontású anyagok és a háromdimenziós tartalmak megjelenítését, amihez a passzív-polarizációs technológiát használják. Ugyanúgy megkapták a cég saját fejlesztésű okostévés rendszerét, és támogatják a Magic Remote mozgásérzékeny távirányító használatát, viszont a beépített kamerát, és a szokásosnál nagyobb teljesítményt kínáló 4.1 hangrendszert kihagyták belőlük.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: