Hírek - IKT hírek röviden

Tanácsadó platformmal jön a Google

A Google mindenféle hírverés nélkül vezetett be egy új szolgáltatást, melynek a Helpouts nevet adták, és amely egyfajta online segítségnyújtó közösségi portál.

A Helpouts egyelőre még nem él, viszont az érdeklődők már bejelentkezhetnek meghívóért, és majd értesítést kapnak az indulás időpontjáról.

 

Tanácsadó platformmal jön a Google

A Helpouts technológiailag a Google+ videócsevegést biztosító megoldására, a Hangoutsra épül, vagyis az információkat megosztani, illetve azokat elfogadni ezen a platformon lehet. Bejelentkezni és használni mind a PC-ről, böngészőből, mind pedig mobil eszközről (Android, iOS) lehet.

Amennyiben a felhasználó kínálni akar egy tartalmat – tanácsokat nyújt bármiről –, akkor a regisztráció után feltölthet egy bemutató videót, illetve megmondhatja, hogy az érdeklődők mikor érik el őt élőben. A Google a megadott paraméterek alapján (képzettség, elérhetőség, ingyenes vagy fizetős stb.) szoftveresen igyekszik összehozni az egymáshoz illő lehetséges partnereket.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: