Hírek - IKT hírek röviden

Barnes&Noble: Maradnak a fekete-fehér e-könyv olvasók gyártásánál

A Barnes & Noble a vártnál sokkal rosszabb negyedéves eredményeket jelentett, 87 millió dollár a veszteségük a tavalyi 40 millió dolláros veszteséggel szemben.

A meglepő hír azonban nem ez, hanem hogy a cég elnöke, Leonard Riggio mégsem választja szét a Nook üzletágat a cég többi részétől.

Bár a cég júniusban még arról beszélt, hogy nem fog több Nook tabletet gyártani, most azt mondják, hogy félreértették szavaikat. A Barnes & Noble házon belül folytatja majd a fekete-fehér e-könyv-olvasók gyártását, a színes Nook tabletekhez pedig külső cégeket von majd be.

Azt is leszögezték most, hogy nem vonulnak ki teljesen a színes kijelzős készülékek gyártásából, csak csökkentik szerepüket. Hogy mutassák, mennyire komolyan gondolják benn maradásukat az üzletben, még a karácsonyi szezon előtt bemutatnak legalább egy tabletet vagy e-könyv-olvasót, de további készülékek vannak fejlesztés alatt.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: