Hírek - IKT hírek röviden

Rendezzen katasztrófafilmet a Street View segítségével

A Google panorámaképeire épülő katasztrófaszimulátorokban semmi tudományos nincs, de nagyon szórakoztatók.

A Google Térképén elérhető utcaképeket használó legjobb szimulációkat gyűjtötte össze a Google térkép Mania nevű blog gyűjtötte össze.

Rendezzen katasztrófafilmet a Street View segítségével

Bár a listán elérhető összes szájt valamilyen film vagy tévéműsor promócióját szolgálja, az oldalakat ennek ellenére érdemes felkeresni, mert a magyar felhasználók számára is érdekes látványt nyújtanak. Meglepően profi kivitelezésű mini katasztrófafilmet forgathatunk a Chaos in Your Town című szájton, ami egy amerikai biztosító népszerűsítését szolgálja.

Keresztnevünk megadása után magunk is a történet szereplőivé válhatunk, de a legérdekesebb lehetőség, hogy bármilyen, Street View-val lefedett címre áthelyezhető a történet. Próbánk során az Erzsébet hidat választottuk a robotok támadásának célpontjául, de az első képsorok a közeli Apród utcában játszódtak, ahol a fent látható gonosz robot előbb felborít egy autót, majd kidönt egy villanypóznát.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: