Hírek - IKT hírek röviden

Canon PowerShot S120 teszt

A Canon tavaly ősszel jelentette be a PowerShot S110-es digitális fényképezőgépet, melynek most PowerShot S120 néven mutatkozott be az utódja.

Mindenképpen jó hír, hogy a Canon ezúttal nem kívánt újból belefeledkezni a megapixel háborúba, ennek megfelelően az átlagnál jelentősen nagyobb, 1/1,7 colos méretű szenzor továbbra is "csak" 12 millió képpontot vonultat fel.

Canon PowerShot S120 teszt

A CMOS technológiájú képérzékelő révén maximum 4000x3000 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képfeldolgozásról egy nagy teljesítményű Digic 6 processzor gondoskodik, a fényérzékenység pedig ISO80-tól egészen ISO12800-ig állítható. A 3 centiméteres makró közelpontot biztosító objektív 24 milliméteres nagylátószöggel és 120 milliméteres tele állással rendelkezik, vagyis optikai zoomátfogása ötszörös.

Szólnunk kell továbbá a teljesen manuális üzemmódról, a RAW támogatásról, az integrált Wi-Fi-ről, az opcionális GPS-vevőről, a 3 colos és 920 ezer pixeles kapacitív érintőkijelzőről, a 12,1 fps sebességű sorozatfelvevőről, illetve a Full HD videófelvevőről. Az elődjénél akár 50 százalékkal gyorsabban fókuszáló Canon PowerShot S120 októbertől 449 dolláros (103 ezer forint) áron lesz kapható.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: