Hírek - IKT hírek röviden

Online fotomegosztó a Facebook gomb a Canon új fényképezőgépén

A Facebook megszállottjainak kedvez a Canon új fényképezőgépével.

A PowerShot N Facebook amellett, hogy formavilágát tekintve is elrugaszkodik a kompakt fényképezőgépeknél megszokott vonalaktól, egy dedikált Facebook-gombot is kapott, hogy képeinket egy mozdulattal közzétehessük.

Online fotomegosztó a Facebook gomb a Canon új fényképezőgépén

Több, a közösségi oldal nevével fémjelzett készülékkel is találkozhattunk már korábban, a HTC egyes telefonjain is találhatunk Facebook logóval felcímkézett gombot. Ugyancsak a tajvani gyártó, First nevű okostelefonján mutatkozott be a Facebook Home alkalmazás, ám valószínűtlen, hogy ezek sikere motiválta volna a Canont a fenti fényképezőgép megalkotására.

A PowerShot N alakja a jól ismert téglalap forma helyett inkább a négyzethez közelít, hátoldalán felhajtható, 2,8 hüvelykes LCD érintőkijelzővel. A gép 12,1 megapixeles CMOS szenzort kapott, valamint egy 28 milliméteres széleslátószögű lencsét, nyolcszoros optikai zoommal.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: