IKT műhely - Facebook

Újjászületett a PC World online

Az új PC World szakít az eddigi hagyományokkal és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kap a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a fő profilunkra fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen.

Újjászületett a PC World online

Hosszas munka után elindult az új PC World Online , mely a Project/029 (az IDG Hungary jogutódjának) második nagy online termékfejlesztési mérföldköve az új GameStar Online után. Az új PC World szakít az eddigi hagyományokkal és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kap a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a fő profilunkra fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen.

Egy meglepő, de nagyon is indokolt rovattal bővült még a PC World Online – a háztartás szekcióban az ágazattal kapcsolatos fontos hírekkel foglalkozik az oldal, de egyedülálló módon terméktesztek is készülnek a jövőben, a kávéfőzőtől az okosmosógépig. A Project/029 portfóliójában eddig megtalálható oldalak – mint a Nonstopmobil hu, az Electrose hu és a Macworld hu - tovább élnek, az új PC World Online alatt.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: