IKT műhely - Netbiztonság

Itt az új Kaspersky antivírus program

A Kaspersky Lab hivatalosan is bemutatta az egyéni felhasználók számára fejlesztett biztonsági alkalmazásainak 2014-es kiadásait.

A Kaspersky Lab az elmúlt egy évben több olyan technológiát fejlesztett, amelyek mostanra elég éretté váltak ahhoz, hogy bekerülhessenek a kereskedelmi termékeibe.

Itt az új Kaspersky antivírus program

Ilyen módon mind a Kaspersky Anti-Virus, mind a Kaspersky Internet Security új védelmi lehetőségekkel gyarapodott. A 2014-es szoftverkiadások némileg a felhasználói felület szempontjából is változtak, de a jelentősebb újdonságok a "motorháztető" alatt keresendőek.

Ezek közül mindenképpen a ZETA Shield nevű antivírus technológiát kell az első helyen említeni, amelyhez a vállalat nagy reményeket fűz. A ZETA feladata, hogy mélységi ellenőrzéseket végezzen a fájlok, valamint az alkalmazások tekintetében, és ezáltal felismerje az egyes szoftverkomponensekben megbújó, nemkívánatos kódokat.

Tovább a teljes cikkhez >>> biztonsagportal.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: