Hírek - IKT hírek röviden

Mennyibe kerül az Xbox 1?

A Microsoft május végén lebbentette fel a fátylat a mára már igen elavult Xbox 360 sokak által várva várt utódjáról, a nemes egyszerűséggel csak xBox 1 névre keresztelt játékgépről.

Az újdonság egyelőre még nem kapható a kereskedelmi forgalomban, a fejlesztők ugyanis még gőzerővel dolgoznak rajta, nemrégiben például felpörgették egy kicsit a benne lévő grafikusprocesszor órajelét, 800-ról 853 MHz-re.

Mennyibe kerül az Xbox 1?

Ettől függetlenül az új Xbox már megérkezett az Egyesült Államokbeli Microsoft kereskedésekbe, igaz egyelőre még csak olyan formában, hogy üvegvitrinben alaposan szemügyre lehet vetni. Magyarul ezek a feltehetően dummy kivitelű xBox 1-ok egyelőre még nem vásárolhatók meg és sajnos ki sem lehet próbálni őket. Az xBox 1 nemzetközi forgalmazása a tervek szerint idén novemberben fog megkezdődni - az újgenerációs Kinect szenzorral felvértezett, jelenleg előrendelhető státuszú készülék hivatalos listaára Európában 499 euró, vagyis mintegy 153 ezer forint.

A konzol első körben a következő országokban lesz megvásárolható: Ausztália, Ausztria, Brazília, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Írország, Kanada, Mexikó, Németország, Olaszország, Spanyolország, Új-Zéland.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: