Hírek - IKT hírek röviden

Melyik lesz a legjobb játék a PS4-en?

Az árcsökkentés mellett és új játékokkal szeretné fellendíteni a PS Vita eladásait a Sony.

A következő 12 hónapban több mint 25 új cím érkezik a Vitára.

A Gamescomon tartott sajtótájékoztatón a hardvert és a memóriakártyákat is érintő árcsökkentés mellett két új vitás játékot is bejelentett a Sony. Az első két nagyobb cím a Borderlands 2 és a Fez.

Jön még a Warner Bros játéka, a LEGO Marvel Super Heroes és a Football Manager Classic 2014 a SEGA-tól, amely a teljes pc játékot elérhetővé tette mobil platformon, ráadásul első alkalommal biztosítja a játék folytatását platform-váltás esetén is. A további újdonságok közt van a szeptember 4-én megjelenő Killzone: Mercenary, a november 22-én debütáló Tearaway (ami elnyerte az E3 kritikusainak díját a legjobban kezelhető játék kategóriában), a Velocity 2X a FuturLabtől, az Age of Zombies (BlitWorks), a A-Men 2 (Bloober Team), az Assault Android Cactus (Witch Beam), az Avoid Droid (Infinite State Games), a Broken Sword: the Serpent’s Curse (Revolution Software), az Eufloria HD (Omni Systems), a Final Horizon (Eiconic Games), a Flame Over (Laughing Jackal), a Gravity Crash Ultra (Just Add Water), a Gunslugs (Abstraction Games), a Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton Games és Devolver Digital), a Joe Danger 1 és a Joe Danger 2 (Hello Games), a Kick & Fennick (Green Hill Studios), a Muramasa Rebirth (Aksys Games), a Rogue Legacy (Cellar Door Games), a Samurai Gunn (Teknopants), a Supermagical (Tama Games), a Switch Galaxy Ultra (Atomicom), a Table Top Racing (Ripstone), a Volume (Mike Bithell), valamint a Wasteland Kings (Vlambeer).

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: