Hírek - IKT hírek röviden

Dupláz a UPC - jön a 240 megabites internet

A UPC a hivatalos Facebook-oldalán lengette be, hogy nagy bejelentésre készülnek: mindezt megkoronázták misztikus számokkal is, a felhasználók augusztus 24-én, 2 óra 40 perckor tudhatták volna meg, mire készül a szolgáltató.

A Facebook felhasználói azonban gyorsan megfejtették, hogy miről van szó: a UPC elkezdi bevezetni a 240 megabites csomagokat.

 

Nem volt nehéz dolguk: Csehországban már nyilvánosak az új csomagok. A UPC mostani legnagyobb csomagja a Fiber Power 120, amely 120 megabit per másodperces letöltési, valamint 10 megabit per másodperces feltöltési sebességet kínál.

Ezek a csomagok egyelőre nem mindenhol elérhetőek, így nagyon valószínű, hogy ugyanez lesz a helyzet a megemelt változatokkal is. A HWSW szerint a technikai feltételek már régóta adottak ahhoz, hogy a legtöbb helyen mostaninál gyorsabb csomagokat vezessen be a szolgáltató.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: