Hírek - IKT hírek röviden

SideSync:  Windows-Android adatszinkronizáló szolgáltatás

A Samsung nemrégiben útjára indította a SideSync szolgáltatást, mely a Windows 8-at futtató PC-k (beleértve a notebookokat, tableteket) és Android operációs rendszert futtató okostelefonok, tabletek között teremt szoros kapcsolatot USB-n vagy a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül.


A program a szokásos adatszinkronizáláson felül ugyanis olyan extra funkciókat kínál, mint a PC beviteli eszközeinek használata a mobilon eszközön (Keyboard/mouse Sharing), vagy a mobil eszköz kijelzőjén mutatott kép megjelenítése a PC kijelzőjén (Phone Screen Sharing). Mindezt úgy, hogy a fent említett csatlakozási módokon felül nincs másra szükség, mint a SideSync programra, valamint mobil oldalon még a Phone Screen Sharing alkalmazás telepítésére.

A Windows 8-as kliens minden Samsung ATIV családba tartozó PC-re ingyenes, régebbi Samsung PC-kre pedig 30 dollárért megvásárolható. Az androidos Sidesync és Phone Screen Sharing ingyenesen telepíthető bármilyen telefonra, tabletre, ami megfelel a követelményeknek - Android 4.0 vagy újabb szükséges).

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: