Hírek - IKT hírek röviden

Jobb árakon a 240 Mbites szupergyors internet

A UPC új szélessávú internet portfóliót vezetett be, megnövelt adatátviteli sebességekkel és duplájára emelt, 240 Mbit/s-os felső határral.

Az idehaza eddig még nem tapasztalt, szenzációsan gyors sebességek mától versenyképes áron érhetők el országszerte a UPC kábelhálózatán.

Jobb árakon a 240 Mbites szupergyors internet

Ez az újítás a szupergyors internet iránti folyamatosan bővülő keresletet tükrözi, amelyet négy évvel ezelőtt a 100 Mbit/s sebességű, újgenerációs Fiber Power internet megjelenése indított el, s amelynek köszönhetően a UPC ma már több mint fél millió internet előfizetőt számlál. A UPC Magyarország 2009-ben, az országban elsőként vezette be a több mint 100 Mbit/s-os, az ADSL maximumánál hatszor gyorsabb, újgenerációs internetet, miközben a legkisebb csomagot 10 Mbit/s-ra emelte.

Azóta a UPC demonstrálta azt is, hogy a magas színvonalú Fiber Power hálózat ugyanezzel a technológiával akár 1 Gbit/s-os sebességre is képes. A folyamatosan változó előfizetői igényekre reagálva a UPC a mai naptól a duplájára emeli a legmagasabb internetes sebességet, új sebességhatárt állítva fel ezzel a magyarországi szélessávú piacon.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: