Hírek - IKT hírek röviden

órákra leállt az Amazon adatközpont

Leállt a hétvégén az Amazon egyik legforgalmasabb adatközpontjának működése, az Észak-Virginiában található infrastruktúra mintegy két órán át nem szolgálta ki az ott futó szolgáltatásokat.

A leállás számos népszerű online szolgáltatást rántott magával, nem működött egy ideig az Amazonra alapozó Netflix, a Heroku, az Airbnb és az Instagram, és zavart mutatott az IFTTT és a Vine működése is.

órákra leállt az Amazon adatközpont

A szolgáltatások jellemzően azonnal Twittert ragadtak és a felhasználóikat tájékoztatták a hiba okáról. Az Amazon AWS Health Dashboard szerint az Észak-Virginában található adatközpontban lépett fel zavar a működésben, amely érintette az Elastic Block Store (EBS) tárolószolgáltatást és az Elastic Load Balancing terheléselosztó alrendszert is.

A megnövekedett hibaszámot az Amazon nyugati idő szerint 1:22-kor észlelte az EBS esetében, a hibát a cég szerint egy részlegesen meghibásodott hálózati eszköz okozta. Az események krónikája az Amazon szerint.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: