Hírek - IKT hírek röviden

Ezt tudja a Sharp quattronos technológiájú tévéje

A Sharp óriási reményeket fűzött a négy alapszínt használó, elméletben szebb, természetesebb árnyalatokat garantáló Quattron technológia kifejlesztéséhez, azonban ez sem hozta még a cég számára az átütő sikert.

Ennek ellenére a konszern nem mond le erről az eljárásról, amelyet alátámaszt, hogy a jövőben például egy ilyen panellel ellátott televíziót dobnak piacra.

Ezt tudja a Sharp quattronos technológiájú tévéje

A hatvan hüvelykes képátlóval bíró LC-60Z9 LCD tévé képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez a vállalattól megszokott módon az aktív shutteres technológiát használja, valamint módot ad a 2D-3D konverzióra is. A 240 hertzes képfrissítési rátát produkáló készülék legnagyobb kontrasztaránya 7 000 000:1, továbbá a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 176 fok.

A DLNA kompatibilis készülék megkapta a vállalat saját smart rendszerét, azaz biztosítja a különféle internetes tartalmak elérését, és a Flash támogatású böngészőt sem spórolták ki belőle. Rendelkezik saját médialejátszóval, integrált tévétunerekkel, azaz biztosított a digitális földfelszíni adások vétele is.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: