Hírek - IKT hírek röviden

Videóhoz is kiváló az új Canon digitális fényképezőgép

A digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel ma már messze nem csak fotózni, hanem többek közt videózni is szoktunk, azonban a régebbi objektívek nem feltétlenül jó társak ebben.

Éppen ezért most a Canon is kiadta az 55-250 milliméteres objektív újgenerációs, immár videózáshoz is remekül használható változatát.

Videóhoz is kiváló az új Canon digitális fényképezőgép

A Canon EF-S 55-250 F4-5.6 IS STM nevet kapott újdonság beszédes névvel rendelkezik: az 55-250 milliméteres fókusztávolságú objektív f4-5,6-os fényerővel bír, optikai képstabilizátor is van benne, ezenkívül pedig STM motoros belső élességállítással is fel van vértezve. Az APS-C méretű szenzoros, EF-S bajonettes fotómasinákhoz szánt objektív 111 milliméter hosszú, 70 milliméter átmérőjű, illetve 375 grammot nyom a mérlegen.

Az újdonság elejére 58 milliméteres átmérőjű szűrőket lehet felapplikálni - a minimális tárgytávolság 85 centiméter. A tizenkét csoportban tizenöt lencsetagot felvonultató Canon EF-S 55-250 F4-5.6 IS STM szeptember végétől lesz kapható, még pedig 350 dolláros, vagyis mintegy 80 ezer forintos áron.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: