Hírek - IKT hírek röviden

Facebook újdonság - közös fotóalbum

Mi történt eddig, ha egy ifjú pár esküvője és lagzija után szerette volna megosztani ismerőseivel az eseményeken készült fotókat?

A lehetőségek nem voltak épp kényelmesek.

Facebook újdonság - közös fotóalbum

Megtehették, hogy a férj és a feleség külön-külön, saját profiljuk új albumába rakosgatja fel a képeket, aztán indulhat a lájkgyűjtő verseny ("a te albumodat többen lájkolták, elválok!"). A másik megoldás pedig, amikor csak a pár egyik tagja készít albumot, a másikuk pedig megosztja azt, viszont így a megosztónak nincs lehetősége beleszólni a feltöltött képek, a sorrend, vagy akár a képaláírások tekintetében.

Még cifrább a helyzet, ha mondjuk egy húsz fős osztálytalálkozó fotói kerülnek ki valakihez. Innentől az illető készüljön fel egy kiadós üzenet-cunamira, amelyben számon kérik rajta, miért tett fel egy adott fotót és miért nem szerepel egy másik, miért ez a képaláírás, és így tovább.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: