Hírek - IKT hírek röviden

Előfizetésért lesz csak támogatás a Windows XP-re

A Windows XP továbbra is magas népszerűségnek örvend, a NetMarketshare adatai szerint világszinten 37 százalék felett van a részesedése, Magyarországon pedig a netezők több mint 34 százaléka használja a 2001-ben kiadott operációs rendszert.

A szoftver hivatalos támogatási ciklusa jövő áprilisban véget ér, ezt követően nem érkeznek hozzá többé biztonsági frissítések sem.

Előfizetésért lesz csak támogatás a Windows XP-re

Vagy mégis? A redmondi cég rendelkezik egy úgynevezett Custom Support programmal, amelynek keretében - megfelelő összegért cserébe - akár egy "lejárt szavatosságú" terméket is hajlandó támogatni és patchelni az életciklusának végét követő három évig.

A Custom Support keretében a Microsoft automatikusan javítja a Microsoft Security Response Center által legsúlyosabbnak, kritikusnak ítélt sebezhetőségeket, valamint külön díj fejében más hotfixeket is fejleszt. Ezeket a frissítéseket természetesen csak azok érhetik el, amelyek a Custom Support programra előfizetnek.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: