Hírek - IKT hírek röviden

Nagy tévéhez nagy hangerő - Új Samsung hanládák jelentek meg

A Samsung bejelentette, hogy szeptemberben új készülékkel bővíti eddig is egész tekintélyesnek mondható hangprojektor flottáját.

Eddig a márka kínálatában már jó pár olyan modell megtalálható volt, amelyeket akár 32 hüvelykes televíziók alá, mellé is el lehetett helyezni, de a HW-F850 pont nem ilyen.

Nagy tévéhez nagy hangerő - Új Samsung hanládák jelentek meg

A cég ugyanis kifejezetten az óriástévék kiegészítőjének szánja ezt az eszközt, egészen pontosan a 60" vagy annál nagyobb termékeket célozták meg vele. Nagy mérethez nagy teljesítmény dukál, gondolhatták a koreai cég mérnökei és döntéshozó, így a készülék összesen 350 watt leadására képes, amely ebben a termékcsaládban igencsak tekintélyesnek számít.

Az AirTrack családba tartozó soundbar támogatja az NFC és a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológiákat, és a mélynyomó csatlakoztatásához sincs szüksége kábelre. A termék Berlinben az IFA-n debütál, először ott lehet majd megtekinteni közelről, de azt már elárulták, hogy várhatóan 1200 dollár körüli összeget kell majd érte letenni a kasszánál.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: