Hírek - IKT hírek röviden

Mobiltelefon töltő direkt a konnektorból

Nincs nálad töltő és senkitől sem tudsz egyet kölcsönkérni, miközben a telefonod akksija már az utolsókat rúgja?

Egy igen érdekes mobil landolt a piacon a Daxian N100i „személyében”: egy alsó-középkategóriás okostelefonról van szó, amit a hagyományos kábel + töltőfej megoldás mellett a beépített hálózati csatlakozó segítségével is feltölthetünk, így akkor is biztosíthatjuk számára az energia utánpótlást, ha otthon fejejtettük a töltőnket és semmilyen lehetőségünk nincsen szerezni egyet.

 

Töltő híján csak annyi a dolgunk, hogy kihajtjuk a készülékbe épített villákat, majd bedugjuk közvetlenül a konnektorba, s a töltés máris elindul. A praktikus megoldással felvértezett telefon hardveres és szoftveres repertoárja egyébként teljesen átlagos.

A Daxian N100i ára 599 hongkongi dollár, azaz cirka 17 ezer forint körül alakul, azaz semmi jele annak, hogy egyedülálló megoldása miatt többet kóstálna, mint egy mezei alsó-középkategóriás okostelefon. Üröm az örömben, hogy a készülék valószínűleg sosem kerül forgalomba Kínánk kívül.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: