Hírek - IKT hírek röviden

Androidra és iOS-re is jön a BlackBerry chatszolgáltatás

Már régóta köztudott, hogy a BlackBerry chatszolgáltatása, a BBM Android és iOS platformokon is elérhető lesz a jövőben.

A Samsung a BlackBerryvel közösen elkezdte a program megjelenését Androidra, melynek gyümölcseként nemsokára elérhető lesz a Galaxy telefonokon.

Androidra és iOS-re is jön a BlackBerry chatszolgáltatás

Az BBM alkalmazás kezdetben Afrika egyes részein lesz elérhető, feltehetően azért, mert ez az egyik olyan régió, ahol a BlackBerry telefonokat viszonylag sokat használják. A több platformú elérhetőségnek köszönhetően pedig androidos iOS-es ismerőseinkkel is könnyedén cseveghetünk, hiszen már nem is olyan sokára Samsung Galaxy modelleken is elérhető lesz.

Bár egyre többen pártolnak el a BB-től, a vállalati jelenléte még mindig nagyon erős. Sokaknak van BlackBerry céges telefonjuk, ám iPhone-t, Samsung Galaxyt vagy egyéb készüléket használnak a magánéletben.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: