Hírek - IKT hírek röviden

Magyarul is tud a Grand Turismo 6 autóverseny szimulátor

A Sony Computer Entertainment a magyar felhasználókra is gondolt, így az idei felhozatalba két magyar nyelvű játék is bekerült.

A játékok sokak számára csak akkor élvezhetők igazán, ha saját nyelvükön játszhatják őket a felhasználók.

Magyarul is tud a Grand Turismo 6 autóverseny szimulátor

Ezzel a Sony is tisztában van, így még ebben az évben  a Grand Turismo 6 és a Beyond: Two Soul is elérhető lesz magyarul. Az „autóverseny szimulátor” legújabb részének demója július óta elérhető, a GT Academy versenyzőinek az online selejtezőkön már ezen a verzión kellett bizonyítaniuk.

A Quantic Dream pszichológiai akcióthrillere, a Beyond: Two Souls egy fiatal lány történetét meséli el, aki születésétől fogva természetfeletti erővel rendelkezik. A játékosok Jodie Holmes (Ellen Page) életének legmeghatározóbb momentumait élhetik át, és döntéseikkel befolyásolják az események menetét.  A főhőst a paranormális tevékenységek vizsgálatával foglalkozó titokzatos kutató, Nathan Dawkins (William Dafoe) segíti, akit a szakmai kíváncsiság mellett érzelmi szálak is fűzik Jodie-hoz.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: