Hírek - IKT hírek röviden

Minőségi szűrés van a Jófogás mögött

Valószínűleg sokan nem tudnak róla, vagy nem hiszik el, de a Jófogás rendszerében minden egyes hirdetést valóban manuálisan néznek át a fiatal operátorok, s ugyan van esély arra, hogy valami nem odaillő átcsússzon a szűrőn, de a komplex feltételrendszer ellenőrzését komolyan veszi a cég.

Minőségi szűrés van a Jófogás mögött

Alapvetően nem hangzik túl biztatóan, hogy a hirdetések minőségellenőrzését részmunkaidőben dolgozó egyetemisták végzik, akik egy diákszövetkezeten keresztül kapcsolódnak a céghez, de Budai László, a magyar iroda vezetője szerint az operátorok csak jogállásukban diákmunkások, egyébként ugyanolyan megbecsült tagjai a csapatnak, mint bárki más. Fluktuáció nem jellemző, új emberek kizárólag a csapattagok ajánlásával kerülhetnek be és többnyire mindenki addig marad a cégnél, amíg a diplomázás után meg nem szűnik a jogviszonya.

Erre a folytonosságra szükség is van, hiszen egy jól teljesítő operátor kiképzése hónapokig tart, körülbelül ennyi idő, mire minden rendelkezésre álló eszközt, előforduló problémát megtanul és azokat villámgyorsan kezeli is. A Graphisoft parkban lévő iroda bemutatkozásán az újságírók maguk is megnézhették, hogyan és milyen módszerekkel ellenőrzik a hirdetéseket emberi munkával.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: