Hírek - IKT hírek röviden

Szeptemberben kerül a boltokba a Yamaha  MCR-560 mikrohifi

A Yamaha bejelentette, hogy Berlinben, az IFA-n mutatja be új, Európában is a boltokba kerülő MCR-560 típusjelzésű mikrohifi egységét.

A 65 wattos maximális teljesítményt kínáló termék optikai meghajtója a gyári adathordozók mellett az írt és újraírt CD lemezek kezelésére is képes, illetve még a DVD-vel is megbirkózik.

Szeptemberben kerül a boltokba a Yamaha  MCR-560 mikrohifi

A DLNA kompatibilis toronyra az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközről, tehát pendrive-ról vagy merevlemezről is eljuttathatóak az MP3, WMA, AAC, WAV vagy FLAC formátumú hanganyagok. A tervezők a termék tetejére építettek egy dokkolót is, ami az Apple iPodok és iPhone-ok fogadását is biztosítja.

A DLNA kompatibilis modell támogatja az AirPlay vezeték nélküli adatátviteli technológiát, és képes bizonyos internetes tartalmak, így például a vTuner elnevezésű, webes rádiókat tömörítő alkalmazás közvetlen elérésére. Az már biztosnak tűnik, hogy a termék szeptember folyamán a boltokba kerül, de hogy mennyit kell majd érte fizetni, arról nem szolgált információval a gyártó.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: