Hírek - IKT hírek röviden

Érettségi felkészítő tanfolyam Budapest - ELTE

A képzés összeállítása során az Alapítvány a sikeres érettségi vizsgák teljesítésén túl azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a felsőoktatásba bekerülő diákok sikeresen állják meg a helyüket, felkészülten várják az első megmérettetéseket.

A sikeres hallgatók tanulmányi ösztöndíjban részesülnek, ezen túl pedig a diákok számára vizsgagaranciát is biztosítanak.

A hátrányos helyzetű, anyagilag rászoruló diákok akár ingyenesen is részt vehetnek ezen képzéseken, hiszen az Alapítvány Támogatási Pályázatának keretében 1.500.000 Ft áll rendelkezésre ezen diákok támogatására. A képzések biológia, kémia, fizika, magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, földrajz és informatika tárgyakból indulnak, emelt és középszinten, valamint levelező távoktatásos rendszerben, szeptember 7-től.

Részletesebb információt a http://alapitvany.elte hu/elokeszitok weboldalon találhatnak. Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók.

Tovább a teljes cikkhez >>> ots.mti.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: