Közösség - Események

Ingyenes Oracle szakmai konferencia Budapesten

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) a szakosztályaiban folyó szakmai és közösségi munkára alapozva 2013. október 9-én megrendezi első, egész napos, ingyenes szakmai konferenciáját Budapesten a Rubin Wellness & Conference Hotelben.

A HOUG Szakmai Napra keresztelt, a jövőben évente megrendezésre kerülő rendezvény idei témája a rendszerhangolás, amely az Oracle teljes portfolióját átfogja a hardvertől az alkalmazásokig. Az érdeklődők - elsősorban fejlesztők és üzemeltetők számára összeállított - mély, kimondottan szakmai előadások során megtudhatják, hogy az Oracle stack különböző rétegeiben milyen napi feladatok, kihívások merülnek fel, ezekre milyen lehetőségek, megoldások adják meg a választ, és az egyes rétegek hogyan kapcsolódhatnak a stack következő szintjeihez.

hardver- adatbázis- Java-, Oracle alkalmazás-, adattárház-, üzleti intelligencia- megoldásokról. A rendezvényt végül egy interaktív kerekasztal beszélgetés zárja, ahol a résztvevők megvitathatják az elhangzottakat.

Tovább a teljes cikkhez >>> computerworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: