Hírek - IKT hírek röviden

hajlékony kijelzővel jön a Samsung okosóra (Galaxy Gear)

Hivatalos: a Galaxy Note III-mal együtt fog bemutatkozni a termék.

Régóta köztudott, hogy mobilos szempontból a jövő héten kezdődő berlini IFA-kiállítás két legérdekesebb vállalata a Sony és Samsung lesz, hiszen szeptember 4-én mindkettő felső kategóriás termékekről fogja lerántani a leplet.

Utóbbi kapcsán a Galaxy Note III okostelefon és Galaxy Gear okosóra bejelentése tűnt eddig rendkívül valószínűnek, amelyet a Samsung mobilos részlegének alelnöke a Korea Times újságnak adott interjújában nemrég meg is erősített. Sajnos Lee Young-hee szaftos részletekbe nem ment bele, ám egyértelműen cáfolta, hogy a Galaxy Gear hajlékony kijelzővel lenne felszerelve, ugyanis a technológia továbbra is koncepciónak tekinthető, bár működő prototípusuk régóta akad belőle.

Ezek alapján a sokak által várt termék lényegében a Pebble közvetlen riválisa lehet, amely semmiképp sem nevezhető rossznak, különösen figyelembe véve a rivális problémás elérhetőségét; a Samsungnak megvannak az erőforrásai a nemzetközi terjesztéshez.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: