Hírek - IKT hírek röviden

50 Giga tárhely havi 1200 Ft a SkyDrive Pro-ban

Az Office 365 üzleti verzióihoz járó SkyDrive Pro eddig 7 gigabájt online tárhelyet tartalmazott mindössze, és meglepő módon nem is volt lehetőség a bővítésére.

A Microsoft végre változtatott ezen a gyakorlaton, egyrészt a SkyDrive Pro alapértelmezésként már 25 gigabájt tárhelyet kínál a régi és új felhasználóknak egyaránt, másrészt megjelent a rendszerben a további bővítés lehetősége, bár nem túl rugalmas módon csak két lépcsőben történhet, 50 vagy 100 gigabájtig.

50 Giga tárhely havi 1200 Ft a SkyDrive Pro-ban

Így ha valakinek 30 gigabájtra van szüksége, legkevesebb 50-et ki kell fizetnie. A bővítés gigabájtonként 20 dollárcent havonta, derül ki a Microsoft Office blog bejegyzéséből, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 45 forintot jelent.

A 25 gigabájtról 50 -re bővítésért így 5 dollárt kell leszurkolni, a 100 gigabájtos plafon elérése pedig 15 dollárba kerül havonta. Európában az extra gigabájtokért 16 eurocentet kér a vállalat havonta, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 48 forintnak felel meg, az 50 gigabájtos bővítés így havi 1200 forint körüli összeget kóstál, a 100 gigabájtos pedig ennek a háromszorosába, 3600 forintba kerül hozzávetőleg.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: