Hírek - IKT hírek röviden

Fotók az új Samsung szuper SSD tárolókról

A Samsung nem tétlenkedik az SSD-fejlesztések terén (sem), hisz még egy éve sincs, hogy piacra dobták a korábban általunk is bemutatott 840 PRO és 840 SSD-ket.

Előbbi a 830-as modelleknél használt MLC NAND chipekre épült, és az 5 év garanciával társítva leginkább a nap mint nap komoly terhelésnek kitett környezetekbe tervezték.

Fotók az új Samsung szuper SSD tárolókról

Ezzel szemben a 840 volt az első TLC NAND-ra épült, kereskedelmi forgalomba került SSD, ami elsősorban a költséghatékonyabb szegmenst vette célba. A 840-es sorozat legújabb verziója a közelmúltban befutott EVO, melynek 120 és 250 GB-os tagja egy egyszerű, helytakarékos csomagolásban érkezett hozzánk.

Az SSD-n kívül jóformán csak a – fenti képen is látható – kötelező kiegészítőket találtuk a dobozban. Formáját tekintve a meghajtó nagyon hasonlít a 830 óta alkalmazott kialakításra, csupán a szín változott, amiből most éppen a szürkéhez nyúlt a Samsung.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: