Hírek - IKT hírek röviden

Fizetni is lehet a Feedly hírolvasó programért

Remek használhatósága miatt az online hírolvasók piacának egyik legnagyobb sztárja jelenleg a Feedly, ám sokáig nem volt egyértelmű, hogy a reklámmentes szolgáltatás miként lesz képes piacon maradni, hiszen a Google Reader lekapcsolása óta saját maguknak kell feldolgozniuk a hírforrásokat.

A probléma megoldásaként az üzemeltetők augusztus elején bejelentették a fizetős Feedly Pro csomagot, a havi 5 vagy évi 45 dollárt kifizetők a megszokott funkciókon kívül HTTPS-es adatkommunikációt, beépített keresőt, Evernote / Pocket integrációt, továbbá prémium támogatást kapnak. Ezen felül a jövőbeli funkcionalitásokra való szavazáskor a nem fizetős felhasználókénál többet ér a voksuk.

Bejelentésekor a Pro csomagot elsősorban a titkosított adatkommunikációs funkció miatt támadták, a kritikusok szerint ugyanis ez az összes felhasználónak járna, amelyben van némi igazság. Emellett sokan megkérdőjelezik, hogy a felkínált lehetőségekért megéri-e fizetni, ám a helyzetet alternatív szempontból vizsgálva az összeg a szolgáltatás fenntartásához kell.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: