Hírek - IKT hírek röviden

Máris jön az olcsó iPhone 5C - Kínából

Kiderült, hogy az olcsónak mondott iPhone 5C mégsem lesz olyan olcsó, azonban hamarosan megjelenő kínai klónja már tényleg megfizethető lesz.

Folyamatosan figyeli és másolja a kínai Goophone cég az Apple-t: tavaly novemberben az iPad mini klónjával jött ki, majd idén márciusban – a még meg sem jelent – iPhone 5S másolatával, az i5S-sel.

Máris jön az olcsó iPhone 5C - Kínából

A kiszivárgott specifikációk szerint 540 x 960-as, 4”-es képernyője lesz, s a tudását egy MediaTek MTK6572 processzor szolgáltatná. 1 GB RAM-ja és 8 GB belső tárhelye lesz, elöl egy 2 MP-es, míg hátul egy 8 MP-es kamera kap helyet rajta.

Támogatni fogja a négysávos GSM, a 3G, a wifi és a Bluetooth 4.0 kapcsolatot, és 2000 mAh-s akkumulátora 5 órányi hálózatfüggetlen működést tesz lehetővé. Az Android 4.2-t futtató készülék valóban olcsó lesz, mindössze 99 dollárt kell leszurkolni érte.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: