IKT műhely - Facebook

Egyszerűsödik a játékszervezés a Facebookon

Ezentúl akár egy bejegyzés lájkolásásával, vagy hozzászólással is pályázhatunk nyereményért, eddig csak külön appból lehetett facebookos játékot szervezni külön költségért.

Jelentősen könnyített a közösségi nyereményjátékok lebonyolításának feltételein a Facebook kedden - számolt be a Besocial hírportál.

Egyszerűsödik a játékszervezés a Facebookon

Ahogy az már néhány éve megírtuk, a világ legnépszerűbb közösségi oldalán eddig rendkívül szigorú feltételekhez kötötték a nyereményjátékok szervezését. Ezek értelmében például csak kifejezetten külön applikációból lehetett bármilyen sorsolást, vagy egyéb, nyereményt kínáló játékot szervezni az oldalon, ami jelentős költséget jelentett a szervezőknek.

Mostantól jócskán egyszerűbbé válik az üzletek vagy szolgáltatások népszerűsítését célzó játékok lebonyolítása az oldalon - derül ki a Facebook kisvállalkozóknak ajánlott hirdetésekkel foglalkozó oldalán publikált közleményből. Mostantól ugyanis akár a sarki kifőzde vagy a pékség közösségi rajongói oldalán is szervezhet olyan játékot, amelyben a részvételhez elegendő lájkolni egy bejegyzést vagy egy fotót, videót.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: