IKT műhely - Twitter

Twitter 1x1 kezdőknek

Először és utoljára álljon itt egy százasszög-bonyolultságú használati utasítás sokunk kedvenc százasszög-bonyolultságú mikroblog szolgáltatásához.

Soha egyetlen percig sem próbáltam titkolni, hogy a legkorszakalkotóbb találmányok között tartom számon a Twittert , közvetlenül az U-lakat után, és a mosógépbe dobható színfogókendő előtt.

Twitter 1x1 kezdőknek

Missziómnak tekintem, hogy minél több ismerősömet győzzem meg arról, hogy az amúgy zseniális egymondatos szösszeneteiket ne hagyják veszni, és így vagy úgy, de jegyezzék le őket. Esetek többségében persze falba ütköztem, sokak számára még mindig megfoghatatlan az egész, holott a Twitter alapötlete és működése egy faék bonyolultságával vetekszik.

Eljött hát az ideje, hogy a gyakorikerdesek hu idevonatkozó kérdéseinek segítségével összefoglaljam, mire jó, mit tud, meg egyébként is, miért éri meg regisztrálni, és ha legalább egy embert meggyőztem arról, hogy adjon neki egy esélyt, már nem volt hiábavaló vállalkozás. A Twitter lényegében egy olyan szövegalapú mikroblog szolgáltatás , ami 140 karakterben maximalizálja a terjedelmet .

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: