Hírek - IKT hírek röviden

Nincs többé videóválasz a YouTube-on

A YouTube hamarosan megszünteti a videóválasz nevű kommentelési opciót, mivel elenyészően kevesen használták - még azok közül is, akik tudtak a létezéséről.

Míg a Facebook nemrég vezette be a fotós kommentelés lehetőségét - és úgy tűnik, hatékonyan is működik - , a YouTube épp most szünteti meg a saját hasonló funkcióját, az eddig sem túl közismert videóválaszt.

Nincs többé videóválasz a YouTube-on

A videómegosztó tegnapi blogbejegyzése szerint az opció nagyon gyengén teljesített, már ami a kattintási arányt illeti: ennek értéke 0,0004 % volt, vagyis egymillió látogatóból csak négyen kattintottak videóválaszra. A YouTube szeptember 12-én szünteti meg a funkciót, de az eddig ilyen módon feltöltött kisfilmek továbbra is elérhetők lesznek.

A fejlesztők egyúttal dolgoznak egy hatékonyabban működő változaton, aminek segítségével gördülékenyebbé és még kifejezőbbé tehetik a videók alatt zajló kommunikációt. A videóválasz sikertelensége talán nem olyan váratlan, hiszen meglehetősen nehézkes volt a használata.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: