Hírek - IKT hírek röviden

10 millióba kerül a világ legjobb tévéje

2013 az abszolút high-end kategóriás televíziós készülékek terén már egyértelműen arról az Ultra HD felbontásról szól, mely ugyebár a jelenleg széles körben használatos Full HD-nél egész pontosan négyszer több részletet tartalmaz.

Így aztán tulajdonképpen semmi meglepő sincs abban, hogy a Samsung egy pontosan ilyen hatalmas felbontású videófallal nyomul majd a jövő héten kezdődő IFA szakkiállításon.

10 millióba kerül a világ legjobb tévéje

A vállalat bejelentette, hogy a berlini rendezvényen debütál majd a világ legnagyobb méretű Ultra HD felbontású videófala. A 98 colos méretű, vagyis közel 2,5 méteres képátlójú készülék ugyanúgy 3840x2160 képpontot vonultat fel, mint a nemrégiben általunk is meglesett 85 colos Samsung Ultra HD televízió, melyet 10 millió forint ellenében bármelyikünk hazavihet a nappalijába.

A gyártó várhatóan ugyancsak az IFA 2013-on leplezi majd le vadonatúj Ultra HD felbontású számítógépes monitorát, mely elsősorban 31,5 colos képátlójáról, illetve kiváló képminőségéről és hibátlan színvisszaadásáról ismerszik meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: